Verkoop en garantie

Alpaca de Parel is aangesloten bij AAB (Alpaca Association Benelux), onze dieren zijn gechipt en zijn geregistreerd in het stamboekregister van deze internationale vereniging.  Wij hebben jaarrond in verschillende prijsklassen diverse Huacaya alpaca's te koop staan. (zie rubriek: Te koop) en anders kunnen wij u altijd verwijzen naar goede collega fokkers en u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

 Merries

Regelmatig verkopen wij  drachtige merries. Bij al deze fokmerries ontvangt u een drachtigheidsgarantie. Dit houdt in dat wij u een levend geboren veulen garanderen of bij een miskraam of dood geboren veulen een gratis herdekking door dezelfde of soortgelijke hengst.
Vaak is het mogelijk een combinatie van 3 voor 1 te kopen.. (Merrie + drachtig + veulen aan de voet) U heeft hiermee direct een veulen in uw weide en het aankomende voorjaar nog eens een geboorte erbij. Verder profiteert u van een flink financieel voordeel.

Hengsten/ Ruinen

Wij hebben regelmatig jonge potentiële dekhengsten of ruinen te koop. De ruinen zijn ideaal als gezelschapsdier en vaak nog rustiger in gedrag. Wij bieden de ruinen veelal per koppel aan, om te voorkomen dat deze (kudde) dieren snel zullen vereenzamen.  Bij aankoop van een koppel levert dat u ook nog eens extra korting op.

 

 Dekservice:

De hengst Sunsetestate Zambezi (bruin) bieden wij aan voor dekkingen. Deze hengst is bij AAB (Alpaca Association Benelux) goedgekeurd als stamboekhengst en DNA geregistreerd. (klik op de naam voor meer info over de hengst)

AAB alpaca keuring filmpje:

https://youtu.be/O5fmIdA986k

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact met ons op :

Alpaca de Parel
Heeze  (Noord-Brabant)

Rogier van Bree tel: 06-53338688