Alpaca show titels

Naam: AdP Zoran
Sekse: Man
Kleur: Wit
Geboren: 6-05-2021
 
Vader: Sunsetestate Zambezi ET
Moeder: CD Augusta
 
Prijs: Grand Champion 2022 en 2023 en 2024
 
Beschrijving:

Grand Champion Voorjaar 2023  ( maart 2023)  foto 1

In het najaar werd hij al Grand Champion onder super vision van Tim Hey.  En ook Jenny Jackson (Aus) was erg onder de indruk van deze elite hengst, waardoor hij voor de 2x de titel Grand Champion mee naar huis kreeg.
Volgens de Judge Jenny Jackson een goed gebouwde jonge hengst. Met een super fijne en zeer uniforme dichte en zachte vacht, veel glans en een mooie en uniforme krimpstijl over heel zijn body.  Een zeer unieke hengst die je niet vaak tegenkomt.

Grand Champion Najaar 2022.  (december 2022)  foto 2

In het voorjaar kreeg hij al de titel Reserve kleur kampioen. (zie onderstaande). Maar een half jaar later is hij uitgegroeid tot de Beste van de show en krijgt dan ook de titel "GRAND CHAMPION". 
Volgens de Judge Tim Hey:  Een super fijne goed gebouwde jonge hengst. Met een zeer uniforme dichte en zachte vacht, veel glans en een mooie en uniforme krimpstijl over heel zijn body

Reserve Kleur kampioen Witte Hengsten voorjaar 2022  (maart 2022)   foto 3

Zowaar als zijn halfzus (AdP Yanti) doet ook deze jonge hengst niet onder aan zijn kwaliteit. Een super vacht, met een uitgesproken mooi crimpstijl, uniform terug te vinden over heel zijn lijf. 
Veel glans en fijnheid vind je in hem terug.  Op de voorjaarshow 2022 is hij nog aan de kleine kant, maar goed hij is dan ook nog geen jaar oud.  Toch krijgt hij van Roger Clark (Judge) al te titel Reserve kleur kampioen. Aankomend najaar, maar ook in 2023 zal hij zich zeker op  diverse shows laten zien.

 

Terug naar het overzicht